NJUT AV SKÄRGÅRDSNATUREN

Det är naturligtvis en fröjd att bara vara, andas och hitta sitt inre lugn här ut i den vackra naturen. Men för den lite mer rastlöse finns det en hel del att sysselsätta sig med. 

livbojar

BÅTTURER

Vi kommer att erbjuda båtturer i vår vackra skärgårdsnatur. De olika turerna kommer gå till …

flaskmatning_NY_2

LAMMSAFARI

Rundvandring bland öns får eller mata flasklammet Tess.

4

FISKE

Skärgården är stor och därmed finns stor möjlighet till bra fiske. Ta med dig matsäck och ge dig ut på en tur i en av våra båtar som finns för uthyrning.

roddbat_mindre

HYR EN BÅT

Två båtar för uthyrning.
En roddbåt med åror.
Plats för 3 personer.
En båt med 4 hk motor.
Plats för 5 personer.

Kor på Hindö

PROMENADSTRÅK

Runt ön finns fina promenadstigar. Du kan besöka solvarma klipphällar, hälsa på våra kor och bara andas in den friska skärgårdsluften.

tacka

FÅR

Umgås med våra mysiga får som går på ön och se våra små lamm skutta runt. Ett genuint inslag i skärgårdsnaturen.

7

HÖNS

Våra höns är sällskapliga och ger oss färska ägg varje dag.

överblick-hindö

AKTIVITETER 
I SANKT ANNA

Det finns mycket spännande som du har möjlighet att utforska, inte bara på vår ö, utan i hela Sankt Annas skärgård. På Sankt Anna-Portalen hittar du mer info.

I Sankt Anna finns många olika restauranger under sommarsäsongen. Det finns gott om vandringsleder och olika kajakuthyrare. Du kan även ta del av underhållning på olika ställen. Allt detta går att läsa om på www.sanktanna.com

Vill ni göra en cykeltur i vår vackra skärgårdsnatur kan ni ta turbåten och välja en lagom slinga för dagen. Ni återkommer sedan till kvällen, då ni kan njuta av en bokad middagskorg.

broschyr-navet-i-havet