NYHET Hösten 2022! Sjöfågeljakt

Vi träffas vid 14.00 på bryggan vid Kalvholmens Camping där vi hämtar med båt. Sedan åker vi en sväng med båten och visar de olika pass/gömslen som finns tillgängliga. Samling på Hindö med eftermiddagskaffe och en god kaka.

Utdelning av sovrummen, lottning av passen, göra iordning vettarna inför morgondagens jakt. Tvårättersmiddag, med förrätt av rökt andbröst, huvudrätt av rösti, fläsk, rårörda lingon och en mustig öl. Middagen  serveras i Ryggåstugan. Kvällsbad med bastu om så önskas.

Uppstigning sker vid 6-tiden. Frukost ingår och alla kan göra varsin matsäck. I båt och skyttarna skjutsas ut till sina platser, vettarna läggs i och har vi tur syns knipor, salskrak och gräsänder inom kort. Tillgänglig båt för upphämtning av fågel. Efter avslutad jakt så tar vi hand om fåglarna, avslutar tillsammans med prat om morgonens upplevelser och en mustig köttsoppa. Vid 14-tiden är vi  åter på bryggan.

Vid anmälan: maila foto på jägarbevis. Du behöver även ha  med eget vapen och ammunition, stol och ryggsäck. Lakan och handduk ingår ej. Detta kan köpas till om så önskas.

Hela paketet med mat, övernattning, bastu och jaktpass, lån av vettar, nät och gömsle, båtturer  och parkering

2.490 kr per person. Medföljande utan jakt: 1.790 kr. (dryck betalas på plats).